Search4Green - Det bedste webbureau for verden

I have a dream…

Hvor livet her på jorden er bæredygtigt, både det organiske og mentale liv. Hvor vi passer på os selv, hinanden og jorden. Search4Green arbejder for en grønnere, mere bæredygtig, ansvarlig og harmonisk verden i respekt for vores børn og efterkommere.

Vi starter med os selv

Al forandring starter med en selv. Vi bestræber os på at agere så bæredygtigt som muligt. Det er dog langt fra alle dimensioner af vores drift som kan gøres bæredygtigt endnu, men når vi kan tage et bæredygtigt valg, så gør vi det.

Det vi gør

Search4Green bidrager til at fremme en bæredygtig verden, ved at hjælpe bæredygtige virksomheder med online markedsføring af deres produkter og services. Ved at vælge os, kan du enten starte eller fortsætte din egen bæredygtighedsrejse

Sådan gør vi det

Vi gør det let for forbrugerne at finde dine bæredygtige løsninger. Det gør vi ved at hjælpe med SEO (Search Engine Optimization/søgemaskineoptimering) og SEM (Search Engine Marketing/annoncering).

Vores succes måles ikke i kroner, men i bæredygtighed

Vi måler ikke kun vores succes i kroner, men også i hvor mange bæredygtige virksomheder vi hjælper og at deres synlighed og forretning vokser. Vores egen økonomi er selvfølgelig vigtig, fordi en sund og bæredygtig økonomi er en forudsætning for at vi kan hjælpe bæredygtige virksomheder med deres online synlighed.

Hvorfor navnet Search4Green?

Ideen til navnet udspringer af at vi gerne vil
gøre det let for dem som bruger søgemaskinerne til at finde bæredygtige valg – Search for Green.
hjælpe grønne virksomhed med at blive fundet – Search for Green companies.

Vi bruger ofte søgemaskinerne, når vi skal finde et produkt eller en ydelse på et behov vi har. Side 1 i Googles søgeresultat modtager 90% af al trafikken og top 5 modtager 70% af trafikken.

Ved at hjælpe bæredygtige virksomheder med at opnå gode placeringer på side 1 i Google, er vi med til at fremme den bæredygtige udvikling og et mere bæredygtigt forbrug.
Rigtigt mange danske bekymrer sig heldigvis om miljøet, jf. Klimabarometret 2018 fra Consito.dk, hvor 86 % mener, at de globale klimaforandringer er et ”alvorlig problem” og ”I nogen grad et alvorligt problem”. Derfor antager vi, at de bæredygtige løsninger er at foretrække, hvis det ellers er let af finde og der alt andet lige er tale om velfungerende produkter og ydelser.

FN’s verdensmålene er vores kompas

FN’s verdensmål er foruden vores egen sunde fornuft, etik og moral vores kompas i driften af verdens bedste webbureau for verden.

Er vores handlinger med til at flyttes os nærmere på verdensmålene, kan vi med oprejst pande, rank ryg og ren samvittighed se vores børn i øjnene når dagen er omme. Så har vi været med til at løfte den kæmpe forandring verden har behov for, for at fremtidige generationer har en bæredygtig jordklode for de nuværende levende organismer.

Logo FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Indtil videre har vi kunder indenfor disse kategorier

FN 7 Bæredygtig energi
FN 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund
FN 12 Ansvarligt Forbrug og produktion
FN 13 Klimaindsats

CSR

Har du et bæredygtigt arrangement eller lignende, har vi måske ressourcer til at hjælpe dig. Kontakt os med dit projekt og lad os se, om vi kan finde ud af noget sammen.


Vi har hjulpet Folkets Klimamarch med deres hjemmeside

Læs lige teksten i højre side på nedenstående plakat.
Er det ikke en smuk formulering af FN’s verdensmålene?