SEO, søgemaskineoptimering

Skal din hjemmeside være synlig i Google?

Search4Green hjælper dig til tops i verdens mest brugt søgemaskine – Google. Google står for 90 % af alle søgninger fra mobilen og 70+ fra computere. Der er derfor stor sandsynlighed for at din målgruppe bruger netop Google. Det giver derfor rigtig god mening at din hjemmeside er synlig netop her.

Det er gratis at ligge i toppen af Google

Det koster ikke noget at ligge på side 1 i Google, hvis Google vurderer at netop din hjemmeside er et af de 10 mest relevante hjemmesider ift. intensionen med søgningen. Investeringen ligger i at gøre din hjemmeside til en af de mest relevante hjemmesider.

Det sker ikke af sig selv men er noget, der skal arbejdes målrettet med. Alt efter konkurrencesituationen kan det tage kortere eller længer tid.

Grønt blad ikon for SEO

LOKAL SEO

For dig som betjener et eller flere lokalområder.
Vi kan optimere din synlighed for din lokale målgruppe
og potentielle kunder.

Lilla Blad ikon

NY HJEMMESIDE

Din hjemmeside skal være synlig i søgemaskinerne.
Vi ser rigtigt mange webdesignere, som helt overser dette kundeønske og får designet en flot hjemmeside med indbyggede fejl ift. SEO. Vi kan sikre dig en flot hjemmeside som er optimeret til at være synlig i søgemaskinerne.

Blad ikon lyselilla

SEO AUDIT

Få tjekket din hjemmesides sundhedstilstand. Er den i god SEO-form eller er der et eller flere områder som trænger til en kærlig hånd? SEO-rapporten giver dig klarhed over hvad der skal til, hvis du ønsker en topplacering i søgemaskinerne.

Gult blad ikon

NATIONAL SEO

For dig med landsdækkende service. Vi kan optimere din hjemmeside så den er synlig i hele landet.

Brunt blad Ikon

SØGEORDSANALYSE

Søgeordsanalyse er din adgangsbillet til søgemaskinerne. Du skal bruge de samme søgeord på din hjemmeside som dine kunder, ellers forbinder søgemaskinerne ikke din hjemmeside til søgningen. Vi finder søgeordene til dig.

Lysegrøn blad ikon

CONTENT MARKETING

Elsker du at skrive, og har du eller ønsker du en blog, som skal skaffe dig trafik og relevante besøg til din hjemmeside? Så kan vi hjælpe dig med at finde netop de emner inden for dit område, som der søges på, og hvad der skal til for at du kan skrive bedre indhold.

Et samarbejder om, at få dig til tops i Google

Det hele starter med at du tager kontakt  og kort fortæller om din situation, dine ønsker og behov.

SEO audit

Vi starter med at lave en SEO-audit af din hjemmeside – et sundhedstjek. Hvor gør den det godt, og hvor skal den optimeres for at kunne få bedre placeringer i søgemaskinerne. Det er et godt udgangspunkt for at tage kvalificerede beslutninger fremadrettet. Vi kan senere bruge det til at måle fremdriften.
 

Dialog, strategi og handleplan

På baggrund af SEO-audit rapporten tager vi en dialog om, hvilken indsats der skal til for at øge dine muligheder for at opnå gode placeringer i søgemaskinerne. Sammen lægger vi en strategi og handleplan. Hvordan samarbejder vi, hvem gør hvad, hvornår mm.
 

Udførelse

Så er vi i gang. Her vil typisk være opgaver både til dig og til os.
I starten vil der ofte være en del oprydningsarbejde for at undgå elementer, der trækker hjemmesiden ned. Herefter kan vi så begynde at arbejde med de elementer som fremmer gode placeringer.
 

Tracking af effekt

Vi måler løbende på effekten af indsatsen. Det giver dig sikkerhed for at din investering i SEO begynder at give dig bedre placeringer i søgemaskinerne. Vi justerer også løbende indsatsen afhængig af resultaterne.