GOOGLE ADS ( ADWORDS )

70% klikker på et søgeresultat på side 1 i Google.

Det betyder, at hvis du ikke er på side 1, må du forvente at meget få finder frem til dig ved hjælp af Google. Google Ads giver dig en genvej til side 1, så du kan blive fundet

Google Ads, den hurtige vej til at få relevante besøgende til din hjemmeside

Med Google Ads (tidligere Google Adwords) kan du lynhurtigt blive synlig overfor potentielle kunder med et erkendt behov. Helt uden at det koster dig noget – det er ganske gratis.

Du betaler først for din annonce, når en potentiel kunde klikker på din annonce og besøger dit website. Hele vejen har du fuld kontrol med hvor meget du betaler pr. klik og hvor stort et samlet budget du ønsker at bruge pr. måned. Du betaler ikke mere end det, du har råd til og som giver mening for din virksomhed.

Synlighed i verdens mest brugte søgemaskine

Google Ads annoncering er din genvej til synlighed i verdens mest brugte søgemaskine, nemlig Google. Over 90 % bruger Google til at søge på nettet. Derfor er der også stor sandsynlighed for at netop dine kunder bruger Google, når de skal finde dig og dine ydelser.

Bliv synlig overfor dem som søger efter dine produkter eller services

Folk, der søger, har allerede et erkendt behov.

De skal nu blot finde en løsning, som dækker deres behov bedst muligt. Du skal ikke overbevise dem om at de har et behov. Du skal blot være synlig og have den mest overbevisende løsning for dem.

Med Google Ads kan du hurtigt få gjort din virksomhed synlig, når folk søger efter ydelser som du kan tilbyde. Modsat SEO som tager tid, så kan du med Google Ads blive synlig i løbet af en dag, hvis du sætter din konto og annoncer rigtigt op.

Få hjælp til at komme i gang eller til løbende optimering og vedligeholdelse

Vi kan hjælpe dig i gang med korrekt opsætning af din Google Ads konto, så du kommer godt fra start og ikke spilder dit marketingbudget på ærgerlige fejl.

Er du allerede i gang, men føler at du ikke får nok ud at dit budget eller bare ønsker at frigive plads til dine kerneopgaver, er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver en audit, afklarer din mål og ambitioner og vedligeholder og optimerer fortløbende din konto.

Kontakt

Det hele starter med at du tager kontakt og fortæller kort om din situation, dine ønsker og behov.

Analyse og plan

Skal du i gang, starter vi med at lave en søgeordsanalyse for at finde ud af, hvilke søgeord dine potentielle kunder bruger, når de søger efter ydelser, som du tilbyder.

Er du allerede i gang med annoncering, analyserer vi din konto for optimeringspotentiale og lægger en plan for at indfri potentialet.

Udførelse

Så er vi i gang. Her vil typisk være opgaver både til dig og til os.

Der skal være god sammenhæng mellem søgeord, som udløser visning af din annonce, annonceteksten og landingssiden på din hjemmeside. I starten vil der ofte være noget oprydningsarbejde for at opnå denne overensstemmelse.

Herefter kan vi så begynde at optimere elementer af annoncerne.

SEO kan gøre din Adwords annoncering billigere

Googles formål er at kunne vise de mest brugbare hjemmesider og resultater for deres brugere. Det sikrer Google, at deres brugere vil benytte dem næste gang og ikke nogen af deres konkurrenter. Annoncer skal altså også være så relevante som muligt.

Det prioriterer Google så højt, at selvom en annoncør med en dårlig hjemmeside er villig til at betale mere for annonceringen, så vil Google faktisk hellere vise en annonce for god hjemmeside, selvom de betaler mindre for annoncen!

Derfor giver det god mening at arbejde med SEO og brugeroplevelsen af din hjemmeside, fordi det kan give både billigere annoncer og bedre placering af dine annoncer.

Verden blev ikke bygget på en dag, så kom i gang med løbende at forbedre og optimere din indsats på baggrund af data fra din hidtidige indsats.

Vi hjælper dig gerne sikkert på vej.